tisdag 22 december 2009

Helgen & Kolmården!

Tjenix!

Kolmården var det ja… Som tur var hade ju Niklas på Skoda i Bromma varit extra snäll och lånat ut en Skoda Octavia till mig i helgen. Den var ju verkligen räddaren i nöden, som ni kanske förstår efter att ha läst inlägget nedan!? :P

Richie å Lisa kom över till oss vid 15 tiden och sen satte vi oss i Skodan å åkte neråt.
Vädret var ju måttligt kul med liten snöstorm och snålblåst :) Vi kom dit till 17 och efter ett maraton med en skarp backe slog vi ner våra arseln på träbänkar i Delfinariet.
Showen var fantastisk!! Det borde vara kriminellt att kalla det där för jobb! :) Förstå vilka känslor man får uppleva tillsammans med de där djuren varje dag Guuuud så underbart jobb. Förstår inte hur man kan lära dom allt det de kan!?

Efter showen så knallade vi vidare mot Tiger World! Var jättemysigt att gå runt där i snön med marschaller ut efter vägen… Vid tigrarna så fick vi glögg och pepparkakor.
- Va stora de där djuren är!! :) Riktigt balla!

Vidare gick vi upp mot Restaurang Safari. Där intogs det ett klassiskt julbord och massa gottit! Upplevelsen i säg var faktiskt riktigt härlig :) Man fick ett eget bord, ingen trängsel och en härlig atmosfär!
Maten i sig var ju ingen 10 poängare, men hela grejen som var gör att jag nog gärna åker dit nästa år igen :)

Vad kostade kalaset då, kanske ni undrar? 495:-/ person inkl. en dryck.
Det tycker jag är helt ok om man jämför med många andra julbord här i Stockholms trakten!

Nästa år tänker jag nog försöka genomföra en grej jag har funderat på i många år.
Nämligen att samla ett stort gäng vänner den 23e december och ”fira julafton” ihop då :)
Köra en liten knytis, lira spel, umgås, snacka skit och bara umgås och ha mysigt tillsammans. Tror ni inte det vore nåt?
Julen handlar ju om att man ska ta vara på de vänner och nära å kära man har. Så därför tycker jag att det vore ett bra sätt att visa sin uppskattning till varandra å umgås en kväll ihop i juletider :)

Ja, det ska vi nog allt försöka ordna till nästa år :)

Kram!!

Inga kommentarer: